Vacature: Technical Support Engineer

Summit Automation B.V., gevestigd in Woerden is opgericht in 2016 met een duidelijke focus op Smart Industry 2.0. Dit doen wij door met een selectief aantal, kwalitatief zeer hoogwaardige industriële automatiseringsmerken de markt te benaderen. De kennis van onze medewerkers en partners waarmee wij samenwerken zorgen voor oplossingen die de basis vormen voor de toekomst van onze klanten. Om verder te ontwikkelen is Summit Automation op zoek naar een:

Technical Support Engineer

Wil je graag werken voor een getalenteerd technisch team met veel klantcontact? En ben je op zoek naar een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Zoek dan niet verder. Voor de technische ondersteuning, inbedrijfstelling en programmeringen van onze soft- en hardware producten zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer die de afdeling Engineering komt versterken.

Jouw motto

 • Als technical support engineer bij Summit Automation ben je er voor de klant;
  Dit zijn veelal industriële klanten. Het probleem waar de klant tegenaan loopt is jouw uitdaging. Jij hebt de benodigde kennis om onze klant verder te helpen en zorgt ervoor dat de klant zo optimaal mogelijk zijn activiteit kan ontplooien.
 • De ene dag werk je vanuit ons kantoor in Woerden en los je allerlei vraagstukken voor verschillende klanten op. De volgende dag ben je op locatie bij de klant om hem één op één verder te helpen. Je streeft naar een efficiënte en effectieve oplossing en houdt van diversiteit.
 • Als support engineer weet je wat er speelt bij onze klanten en hoe onze producten gebruikt worden.

Functie-eisen:

 • Je hebt een afgeronde, technische studie MBO/HBO Elektrotechniek en een verregaande interesse in techniek;
 • Je weet de klant centraal te stellen en streeft samen met hem naar de beste oplossing.
 • Je hebt ervaring met drives en/of thyristorregelingen.
 • Kennis van meet- en regeltechniek.
 • Kennis van industrieële netwerken, PLC-techniek en HMI.
 • Flexibele instelling waarbij je 75% op locatie aan het werk bent.
 • In het bezit van VCA en rijbewijs
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons aanbod
Je maakt deel uit van een kwaliteitsbewust team binnen een solide groeiend, innovatief bedrijf. Leuke collega’s en een informele werksfeer. Ruim aandacht voor scholing, opleiding en ontwikkelmogelijkheden. Bij ons krijg je wat je waard bent; zo eenvoudig is het. Wat betreft je secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook wat betreft je salaris. Gaat het met jou goed, dan gaat het met Summit Automation goed. Dat zie je terug in wat je krijgt. Zo komen we met elkaar verder, zo winnen we de wedstrijd.

Contact
Herken jij jezelf in het geschetste profiel van technical support engineer?

Solliciteer direct of neem contact op met Geert Cruijssen via 085-3012099.

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld.