Kalibratieservice (ISO, DAkkS, UKAS geaccrediteerd)

Een goede procesvoering begint met nauwkeurig en stabiel meten. Daarom is het van belang, en in vele industrieën verplicht, om meetinstrumenten en regelapparatuur regelmatig te laten kalibreren.

Summit Automation verzorgt de kalibratie van uw instrumenten in het kalibratielaboratorium of bij u op locatie voor de volgende grootheden:

IN HET LABORATORIUM

BIJ U OP LOCATIE

Voor meer informatie of een scherpe aanbieding neemt u contact op met onze verkoopbinnendienst.

EOS Advisor en eCAT

Met alleen op tijd kalibreren bent u er nog niet. Het hele proces vraagt planning, nauwkeurige registratie van de resultaten en het eenvoudig en snel terug kunnen vinden van de resultaten.

Valt u bij de beheer en bewijs van kalibratie nog terug op pen en papier? Maakt u zich zorgen dat u bij een audit uw kalibratiegegevens niet snel terug kunt vinden? Kost dit veel tijd en geld?

Verdiep u dan is in de software service genaamd Eurotherm Online Services (EOS) en de App eCAT. Laat u overtuigen hoe u met deze service uw kalibratie efficiënt agendeert, uitvoert, registreert en beheert.

Een YouTube presentatie filmpje van EOS kunt u hier bekijken.

Voor vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of met de verkoopbinnendienst via telefoonnummer 085 30 12 099.

>>Terug naar onze diensten overzicht