Engineering services voor de life science industrie (GAMP5)

Summit Automation heeft erg veel ervaring met betrekking tot engineering services voor de Life Science Industrie. Haar engineers en servicemedewerkers worden door de markt erkend als specialisten op het gebied van managen, uitvoeren en documenteren van automatiseringsprojecten conform de GAMP5 methodiek en norm.

Met apparatuur en systemen van Eurotherm en ESA die 21 CFR Part 11 conform werken, een volledige Audit Trail bijhouden en meetwaarden niet vervalsbaar opslaan leveren wij besturingssystemen voor: autoclaven, sterilisatoren, fermentoren, bioreactoren en CIP installaties.

In het hele land staan Environmental Monitoring Systemen die de ruimtecondities en/of procescondities van laboratoria, productiehallen, magazijnen, operatiekamers, koelkasten etc. bewaken.

Summit Automation beheert voor u het hele traject van het GAMP5 V-Model, van het opstellen van validatie plannen tot het uitvoeren van IQ en OQ. Alles volledig gedocumenteerd, herleidbaar en afgetekend; ofwel Audit Proof!

Voor vragen of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier of met de verkoopbinnendienst via telefoonnummer +31 (0)85-3012099.

>>Terug naar onze diensten overzicht