Missie

 

Summit Automation supplies Smart Factory 2.0 compliant products. We strongly believe it is all happening now and together with our customers we must be part of it!

Wij geloven volledig in de ontwikkelingen die de volgende industriële revolutie ingang houden. Industrial Internet of Things (IIoT) zorgt voor sterke verbeteringen in efficiëntie van de processen.
Dit vraagt om specialisten die bereid zijn om met elkaar samen te werken om het maximale eruit te halen. Summit Automation brengt haar specialisme (product en applicatiekennis) in om dit voor u te realiseren.

 

Visie

Wij hebben ervoor gekozen om de continu groeiende behoefte aan meedenkend vermogen in onze industriële Benelux-markt vorm te geven door onze klanten te kennen, te blijven kennen en mee te helpen in hun zoektocht naar de oplossing van opkomende vraagstukken binnen de industriële machinebouw-, proces- en/of fabricage-productieomgeving.

 

Wij doen het net even anders. Wij rekenen niet voor iedere service- en supportinspanning geld. En wij rekenen niet voor ieder geleverd product de hoofdprijs, want ons belang is de lange termijn, de continuïteit en het plezier om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn door zicht te houden op aantoonbare resultaten bij onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij toch ook!

 

Bij Summit Automation staat product- en applicatiekennis centraal. Hierin onderscheiden wij ons van een regulier technische handelsfirma. De kennis van onze medewerkers en partners waarmee wij samenwerken zorgen voor oplossingen die de basis vormen voor de toekomst van onze klanten.