Eurotherm, sinds 2014 onderdeel van de Schneider Electric Group, is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in instrumentatie en software oplossingen t.b.v. de industriële automatisering. De toepassingen en applicaties zijn onder andere te vinden in de energie intensieve industrie en/of de gereguleerde industrieën zoals lifescience en lucht- en ruimtevaart.

Het leveringsprogramma omvat instrumenten en systemen voor temperatuur- en procesregeling, signaalconversie, aansturing van elektrische verwarming, datamanagement & registratie en PLC- procesautomatisering. Veel aandacht gaat uit naar connectiviteit in het kader van Industrie 4.0 en IIoT

Als enige geautoriseerde Eurotherm distributeur in Nederland kunnen wij u op alle niveaus snel en professioneel van dienst zijn met het Eurotherm leveringsprogramma, al dan niet in combinatie met apparatuur van onze andere merken. Applicatiekennis en het realiseren van turn-key oplossingen inclusief haalbaarheidsstudies, functioneel- detailontwerp, engineering van besturingen en schakelkasten, in bedrijf stellen en after sales service vormen onze sleutel tot uw succes met Eurotherm instrumentatie en systemen.

Summit Automation B.V. , sinds 2016 de officiële distributeur van Eurotherm in Nederland, heeft in korte tijd bewezen uiterst professionele industriële automatiseringsoplossingen op basis van Eurotherm componenten en -systemen te leveren en is daarvoor door Eurotherm beloont met de benoeming tot Authorized Solution Provider van Eurotherm.

Het productengamma van Eurotherm by Schneider Electric omvat systemen voor temperatuur- en procesregeling, signaalconversie, aansturing van elektrische verwarming, datamanagement & registratie, PLC- procesautomatisering en elektrische aandrijftechniek.

Markten waarvoor Eurotherm speciale expertise heeft opgebouwd zijn o.a. de glasindustrie, lifescience industrie, plastic industrie- en warmtebehandelingsindustrie.

Bekijk het assortiment: