ESA Automation heeft zich al meer dan 40 jaar bewezen op de wereldmarkt van industriële automatiseringscomponenten. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig met vestigingen in Duitsland,

Spanje, Verenigde Staten, India, China en Turkije en een distributienetwerk in meer dan 40 landen. ESA biedt een breed scala aan hightech producten voor industriële automatisering, gericht op het waarborgen van maximale efficiëntie op elk gebied voor zeer veel toepassingen. Het leveringsprogramma van ESA Automation bestaat uit HMI displaypanels, al dan niet met Codesys™ SoftPLC functionaliteit, Panel en Box IPC’s, industriële monitoren en slimme energie meters. E.e.a. in zowel standaard als ATEX uitvoering.

 

In het kader van Industry 4.0 heeft ESA Automation een aantal Lean Manufacturing en BIG Data oplossingen ontwikkeld die u helpen uw productiviteit te optimaliseren en verlies aan materiaal, energie en menskracht te reduceren.

 

ESA Everyware is het remote ondersteuningsplatform dat binnen de globaliseringscontext afstanden verkleint en System Integrators, Machinebouwers en Automatiseringsafdelingen helpt haar klanten of collega’s over de hele wereld snel en efficiënt te kunnen ondersteunen.
ESA Automation Cloud. Wat is Big Data zonder Cloud Computing? ESA heeft een Cloud System ontwikkeld ter ondersteuning van de digitalisering van de productieomgeving. Dankzij het gebruik van standaard MQTT en AMQP protocollen is een veilige en snelle circulatie van data tussen fabrieken en machines verzekerd.

 

Voorkomen van verlies aan resources begint met het continue monitoren van het energiegebruik van individuele machines. Hiervoor heeft ESA haar Smart Meter en energiemanagementoplossingen ontwikkeld, die naadloos integreren met de overige ESA producten en systemen.

 

Bekijk het ESA assortiment: