Wij gaan onze krachten bundelen!

Om beter en sterker te worden is samenwerking en het bundelen van krachten vaak de juiste aanpak; een beslissing die wij recent genomen hebben. Summit Automation gaat haar krachten bundelen met Isotron Systems; al meer dan 40 jaar een begrip in de industriële automatiseringsmarkt. Zo zijn wij straks nog beter in staat u te helpen met het creëren van hoogwaardige en betrouwbare data, proces- en/of automatiseringsoplossingen.

Na de fusie gaat Summit Automation verder als Isotron Systems, maar wel als een volledig gefocust kenniscentrum voor data management en procesautomatisering. Onze expertise geïntegreerd in de Isotron Systems organisatie. We verwachten de fusie rond de jaarwisseling afgerond te hebben. Tot die tijd acteren we al gezamenlijk, maar zullen de transacties nog vanuit de bestaande entiteit worden afgewikkeld. U kunt uw aanvragen of bestellingen naar de u vertrouwde adressen blijven sturen.

De leveranciers die we in de Benelux vertegenwoordigen – in het bijzonder EUROTHERM –ondersteunen dit initiatief volledig. De belangrijkste Summit Automation medewerkers blijven ook na de fusie uw contactpersonen. Zij maken straks deel uit van het Isotron Competence Center Measurement & Process Control (CC – MPC).

Als gevolg van dit besluit is de heer Geert Cruijssen niet langer actief als directeur van Summit Automation. We nemen daarmee afscheid van een gewaardeerd collega en wensen hem alle goeds toe bij het voortzetten van zijn loopbaan.

Wij zullen binnenkort contact met u opnemen en u verder informeren. Op het moment dat de fusie daadwerkelijk is afgerond, zullen wij u onze nieuwe leveranciersgegevens doorgeven.

Namens
Summit Automation B.V

Richard Goossens
Manager Operations
+31(0)85 30 12 099

Namens
Isotron Systems B.V.

Marc van Gelder
Managing Director
+31(0)73 639 1639