ESA-Automation-ERGO-6

ESA ERGO all-in-one machine controle

De afgelopen decennia heeft de evolutie van het concept mens-machine-interface de industrie bepaald. Tegenwoordig hebben we, met trends zoals Internet of Things en digitalisering, steeds meer geavanceerde en onderling verbonden HMI-systemen nodig .

In alle industriële sectoren, van de automobielsector tot de gezondheidssector, hebben interfaces nodig die activiteiten zo snel en intuïtief mogelijk inzichtelijk maken. Net als onze alledaagse apparaten, zoals smartphones en tablets. Dat is een van de hoofddoelen van ESA Automation. Met een team van technici en IT-experts werken zij voortdurend aan HMI-oplossingen die alle Industry 4.0-principes kunnen integreren.

De nieuwe Esaware ERGO belichaamt het nieuwe concept van mens-machine-interface 4.0. Dit apparaat beschikt over een plat geprojecteerd capacitief multitouch-scherm en een  21,5-inch kleuren TFT-scherm. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit tal van configuratie-opties, waaronder een tweede 12,1-inch HMI, toetsenborden en extra knoppen.

Bovendien kan ERGO worden geleverd met een krachtige x86 pc-gebaseerde CPU met de nieuwste Intel Core-processor of met een Linux-gebaseerde ARM Imx6 CPU. De nieuwe ESA Automation-oplossing is beschikbaar in twee versies (ergonomisch 120 ° of klassiek) en is bedoeld om de interactie tussen mens en machine zo efficiënt mogelijk te maken, met een ongelooflijke mate van flexibiliteit en maatwerk.

Bekijk hieronder de productpagina of ga naar de volledige datasheet.