Bezoek ons op Vision, Robotics & Motion 2019

Vision, Robotics & Motion is een combinatie van vakbeurs en congres waar toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, grippers, en aandrijf- en besturingstechnieken tonen. Vision, Robotics & Motion is dan ook hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en eindgebruikers elkaar ontmoeten. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een inbegrepen productpresentatie op een van de demopleinen. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.

Locatie: NH Conference Centre Koningshof – Veldhoven

Openingstijden:

  • woensdag 12 juni 9.30-17.00 uur
  • donderdag 13 juni 9.30-17.00 uur

U kunt dit event gratis bezoeken.

 

Registreer