Nieuwe Microscan MV-4000 camera

 

MicroHAWK MV-4000

De nieuwe MV-4000 camera van Microscan is specifiek gemaakt voor applicaties waar een zeer krachtige camera benodigd is met een snelle beeldverwerking. Deze camera kan eenvoudig de competitie aan met de intelligente camera’s van concurrerende merken.

 

De sensor in de camera is van een hoogwaardige kwaliteit en is geschikt voor gebruik van C-mount lenzen voor een ultieme flexibiliteit bij het analyseren van de camerabeelden. Er is keuze uit sensoren met resoluties van 0.3MP tot 5MP met een pixelgrootte van 4.8µm. De snelheid waarmee de camera de beelden verwerkt komt dicht in de buurt bij de snelheid van PC-gebaseerde visionsystemen maar met een betere prijs/kwaliteit verhouding.

 

Dat maakt de MV-4000 geschikt voor applicaties tot 6.000 ppm en snelheden van 300 inches per seconde

 

Met deze camera kan de gebruiker codes lezen, codes controleren, inspecteren, positioneren en meten. Dit alles door middel van de geïntegreerde algoritmes geënt op applicaties in vrijwel alle industrieën.

 

Net zoals de voorganger, de MicroHAWK, is de MV-4000 eenvoudig in te stellen en te integreren. Voor het configureren wordt gebruikt gemaakt van de bekende AutoVISION-software dat de configuratietijd van een paar uur naar een paar minuten vermindert.

 

MicroHAWK MV-4000 MicroHAWK MV-4000