Summit Automation

Beste klant,

Wanneer u heeft gekozen voor onze producten, dan krijgt u ook onze Service & Support erbij. U zult dan snel kunnen constateren dat u er niet alleen voor staat.

  • Ten eerste adviseren wij u, op basis van een zeer langjarige applicatie-ervaring, welk product bij uw toepassing het beste op z'n plaats is.

  • Ten tweede zullen wij u bijstaan bij de ingebruikname van het door ons geleverde product.
  • Ten derde zult u ons altijd kunnen consulteren voor instellingskwesties en andere eventuele onverhoopte operationele ongemakken (het blijft mensenwerk), voor zover onze producten u niet reeds intuïtief de goede richting uitwijzen. 

En ... bij ons is niet ieder uurtje een factuurtje! Wij gaan voor de lange termijn.

De omvang van ons bedrijf brengt als voordeel met zich mee dat wij de klant nog altijd kennen en wij streven er derhalve naar om binnen een uur te reageren, maar u mag ons afrekenen als wij na vier uur nog niets van ons hebben laten horen!

Desalniettemin merken wij al direct na de aanvang van onze onderneming dat we een bijzondere voortvarende start hebben. Schroom daarom niet om ons te bellen op: +31(0)85 - 301 20 99 of ons te mailen op: support@summit-automation.eu.

Met vriendelijke groet,
Summit Automation B.V.

Frank Kraan
Algemeen directeur