Summit Automation

POSITAL-Fraba

www.summit-automation.euFRABA is in 1918 opgericht en is in de navolgende jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van elektronische besturingssystemen in de industrie en de medische markt.

Vanaf 1963 startte FRABA al met de ontwikkeling van roterende encoders. Na diverse ingrijpende wijzigingen en nieuwe ontwikkelingen in de organisatie zijn eind jaren ’90 en begin 2000 duidelijke veranderingen doorgevoerd. Dit heeft ertoe geleid dat FRABA op dit moment een toonaangevende leverancier is met een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig portfolio.

Fraba positioneert zich op de industriële markt als leverancier van positioneringsystemen met incrementele-, absolute- en lineaire encoders onder de naam POSITAL-Fraba.

Naast de zeer nauwkeurige optische encoders is er de laatste jaren zeer veel geïnvesteerd in ‘High-Precision’ magnetische encoders. Magnetische encoders zijn robuust en hebben meestal een lagere kostprijs door de wijze van opbouw in de productie.

Productgroepen.

 Het programma van POSITAL-Fraba omvat de volgende productgroepen:

Middels de bovenstaande linken kunt u eenvoudig een keuze maken tussen de meer dan 10.000 verschillende encoder- en sensor-varianten.

Naast de technische data kunt u ook de uitgebreide handleidingen, 2D- en 3D-tekeningen opvragen.

 

Applicatievoorbeelden en markten.

Het tonen van applicatievoorbeelden en video’s hoe de POSITAL-Fraba producten kunnen worden ingezet en in welke markten, geeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de wijze van aanbouw van de verschillende producten.

De applicaties in de volgende markten zijn op dit moment al beschikbaar en deze voorbeelden worden continue uitgebreid: