Summit Automation

  »  
  »  Missie
Summit Automation supplies Smart Factory 2.0 compliant products. We strongly believe it is all happening now and together with our customers we must be part of it!

Visie

Summit Automation B.V. is opgericht in 2016. Wij hebben ervoor gekozen om de continu groeiende behoefte aan meedenkend vermogen in onze industriële Benelux-markt vorm te geven door onze klanten te kennen, te blijven kennen en mee te helpen in hun zoektocht naar de oplossing van opkomende vraagstukken binnen hun industriële machinebouw-, proces- en/of fabricageproductieomgeving.

Summit Automatisering wil het net even anders doen. Wij rekenen niet voor iedere service- en supportinspanning geld. En wij rekenen niet voor ieder geleverd product de hoofdprijs, want ons belang is de lange termijn, de continuïteit en het plezier om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn door zicht te houden op aantoonbare resultaten bij onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij toch ook?!

Wij willen het zo vaak mogelijk in één keer goed doen. Dat vraagt dat wij louter, op hoogwaardige kwaliteit gekozen, industriële automatiseringscomponenten en -systemen willen voeren in ons assortiment.

De relevante producten voldoen aan de ATEX-richtlijnen (voor explosiegevaarlijke omgevingen en RVS-behuizingen) en/of voldoen aan IP-classificaties (en zijn dus beschermd tegen het binnendringen van voorwerpen, stof en water).

Ons productenportfolio omvat:

 • ESA met haar HMI, IPC, I/O, Scada-software, Energie Management Systemen (EMS), Smart Meters, Remote Assistance software.ESA Automation
 • M.D. Micro Detectors met haar ultrasone sensoren, proximity-oplosingen: inductieve en capacitieve benaderingssensoren, photoelectrische sensoren, area-sensoren, veiligheidslichtschermen. Micro Detectors (M.D.)
 • POSITAL-Fraba met haar (magnetische) absolute encoders, impulsgevers, trekdraadgevers en inclinometers.
 • MICROSCAN met haar:
  • Barcode traceability en verificatie voor ieder type barcode met iedere markeermethodiek. Snelle, betrouwbare uitlees- en verificatieoplossingen voor barcodes, 2D en OCR.Automatische Identificatie (Auto ID):
  • Machine Vision (beeld gebaseerde automatsiche inspectiesystemen) voor de industrie:
   Krachtige tools voor machine vision inspecties en precisiemetingen. Hierbij ook softwareoplossingen voor inspecties met een totale systeemschaalbaarheid van geïntegreerde oplossingen tot op PC-gebaseerde componenten. 
  • Gespecialiseerde verlichting voor Machine Vision:
   Een uitgebreid assortiment aan verlichtingcomponenten om de leesbaarheid van ieder machine vision-applicatie te verzekeren. Licht in de duisternis!

SMART FACTORY 2.0
Daarbij heeft Summit Automation  ervoor gekozen om met nadruk en focus op Smart Factory 2.0 te willen werken. Dit wordt concreet gemaakt door met een selectief aantal, kwalitatief zeer hoogwaardige industriële automatiseringsmerken de markt te benaderen. Alle deze merken voldoen bij uitstek aan de uitgangspunten die Smart Factory 2.0 vereisen. Klik hier voor meer informatie over onze visie op Smart Factory 2.0.

ESA Automation, Micro Detectors (M.D.), POSITAL-Fraba en MICROSCAN voldoen bij uitstek aan deze uitgangspunten!