Summit Automation

Eurotherm

Eurotherm logoEurotherm is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in instrumentatie en software oplossingen t.b.v. de industriële automatisering. Het leveringsprogramma omvat instrumenten en systemen voor temperatuur- en procesregeling, signaalconversie, aansturing van elektrische verwarming, datamanagement & registratie, PLC- procesautomatisering en elektrische aandrijftechniek.

Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van kwalitatief hoogwaardige industriële instrumentatie en beschikken over een enthousiast team dat u op alle niveaus snel en professioneel van dienst is. Applicatiekennis en het realiseren van turn-key oplossingen inclusief haalbaarheidsstudies, functioneel- detailontwerp, engineering van besturingen en schakelkasten, in bedrijf stellen en after sales service vormen onze sleutel tot uw succes.

Markten waarvoor Eurotherm speciale expertise heeft opgebouwd en wereldwijd een groot aantal projecten voor heeft gerealiseerd zijn o.a. de glasindustrie, life science industrie, plastic industrie- en warmtebehandelingsindustrie. Wij kunnen de gehele uitvoering van uw meet- en regeltechnische installaties voor u uitvoeren.

ProductenAuthorized Solution Provider Eurotherm

Temperatuur- en Procesregelaars
Thyristor units en Solid State Relais
Recorders en Data Acquisition
DCS oplossingen
Elektrische aandrijftechniek
I/O Signaalconversie
Sensoren en Thermokoppels