Summit Automation

ESA Automation

www.esa-automation.comESA Automation (www.esa-automation.com) is een gerenommeerde en zeer ervaren internationale onderneming die zich al meer dan 40 jaar specialiseert in:

ESA Automation heeft zich al meer dan 40 jaar bewezen op de wereldmarkt en is zich terdege bewust van de toenemende behoefte op het gebied van de industriële automatisering. Het bedrijf is aanwezig in de hele wereld met vestigingen in Duitsland, Spanje, Verenigde Staten, India, China en Turkije, en heeft een distributienetwerk in meer dan 40 landen. ESA automatisering biedt een breed scala aan hightech producten voor industriële automatisering, gericht op het waarborgen van maximale efficiëntie op elk gebied voor zeer veel toepassingen.

Bekijk hier de ESA catalogus.

 

HMI

De ESA HMI-reeks is onderverdeeld in 3 categorieën.
Deze widescreen HMI reeks is een zeer krachtige en flexibele Human-Machine-Interface (HMI) platform, ontworpen om te worden gebruikt in elke omgeving. De schermen zijn uitgerust met een krachtige Cortex A8-processor en een standaard besturingssysteem zoals Windows Embedded Compact 7 (Windows CE 7).

  1. In de categorie ‘AA’ vindt u de schermen waarmee u kunt visualiseren en bedienen. Deze modellen zijn voorzien van interfaces en drivers om met controllers van de belangrijkste PLC-fabrikanten te communiceren.
  2. In de categorie ‘AB’ vindt u schermen die tevens voorzien zijn van een SoftPLC, hiermee kunt u met behulp van CODESYS uw PLC-applicatie opbouwen.
  3. In de categorie ‘AC’ vindt u de schermen die naast CODESYS ook kunnen worden voorzien van I/O’s.

 

SoftPLC met CODESYS

Binnen de CODESYS-omgeving treft u onder meer het volgende aan:

  • Alle ontwikkelings'talen' IEC 61131-3 (FBD, LD, IL, ST, SFC).
  • Functionaliteiten voor de bescherming van de source code en de libraries.
  • Een brede library (bibliotheek) van PLC-functies (routines).
  • Een Online Applicatie debugger.
  • Projectvergelijking
  • Code Debug thanks to breakpoint

CODESYS dat Summit Automation u aanbiedt, is standaard en het kan GRATIS worden gedownload hier!  Download CODESYS GRATIS hier! 


SCADA

De SCADA-software “Crew” van ESA Automation  is ontworpen met de nieuwste technologieën, zoals DotNet en WPF. Deze krachtige software is ook zeer eenvoudig in gebruik.  Crew staat ook voor interactie en delen, dankzij de SoftPLC ‘CODESYS’ is dit ook beschikbaar in de ESA PAC-oplossing. U kunt gemakkelijk en snel CODESYS-projecten importeren en delen zonder een externe tool. Crew kan ook gebruikt worden op PC-platformen, met de mogelijkheid  om 3D XAML animaties toe te voegen. De SCADA software van ESA Automation staat ook voor veiligheid. Zo voldoet deze o.a. aan de FDA regulering 21 CFR Part 11.
‘Esaware’ software wordt aangevuld met “Everyware”, het innovatieve pakket voor onderhoud op afstand. Dit zorgt ervoor dat de communicatie tussen gebruikers en hun productie-installaties op een eenvoudige en efficiënte wijze toegankelijk wordt. Met behulp van een internetverbinding kunt u zonder enige extra hardware of configuratie toegang krijgen tot het proces en kunt het proces controleren en evt. aanpassen.

Everyware zet een gecodeerde verbinding tussen twee clients op, zorgt voor een veilige verbinding van het systeem en geeft toegang tot alle apparaten op dat systeem. Everyware is ook mobiel, dankzij een vrij beschikbare App die geschikt is voor de meest gebruikte mobiele apparaten. Met behulp van deze tool kunt u op afstand op een HMI paneel toegang krijgen tot uw applicatie, waar dan ook ter wereld.

 

IPC’s en MONITOREN

De ESA IPC-reeks voldoet perfect aan de behoeften die de sector industriële automatisering stelt. De BoxIPC’s die zijn uitgevoerd zonder ventilator, zijn voorzien van een innovatief warmtegeleidingsysteem en zijn verkrijgbaar met een i7 quad core-processor. De industriële monitoren zijn net als de IPC’s ontworpen om uitstekend te presteren onder zware omstandigheden. 

        

SLIMME ENERGIEMETER

ESA Automation levert een lijn met slimme energiemeters. Deze energiemeters laten de afname in detail zien zodat u de proces inefficiëntie in kaart kunt brengen en daarop maatregelen kunt nemen ter verbetering van het rendement. Deze lijn bestaat uit (DEM) energiemeters die de energieafname controleren en de kwaliteit van het netwerk. U kunt met behup van de Datamanger (Wifi-3G) van ESA een netwerk creëren van wel 250 (DEM’s) energiemeters en communiceren met gas, stoom, lucht en water meetsystemen om een compleet beeld van de energieafname te krijgen. Met behulp van het software pakket “Energyaware”,  een innovatieve HTML5 web-browser applicatie, kunt u op elk willekeurig apparaat (zelfs op afstand) real-time data en grafieken bekijken, die tevens met behulp van het http-protocol zijn te downloaden.

 

www.summit-automation.eu/esa